Lämmin peruna-kaprissalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin peruna-kaprissalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Lämmin perunasalaatti sopii esimerkiksi makkaran seuraksi.

Ainekset

1 kg
Pieniä perunoita
1 kpl
Punasipuli
6 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
1 dl
Hienonnettua persiljaa
2 rkl
Kapriksia

kastike:

5 rkl
Aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
2 rkl
Sitruunan mehua
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä. Hienonna punasipuli ja tomaatit pieniksi paloiksi. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.

Leikkaa lämpimät perunat lohkoiksi ja sekoita kulhossa hienonnetun punasipulin, tomaattien, persiljan ja kapriksien kanssa. Kaada lämpimien perunoiden päälle kastike ja nostele sekaisin.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.