Lämmin punakaali-sipulilisäke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin punakaali-sipulilisäke

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Punakaalia
3 kpl
Punasipulia
2 dl
Vettä
1/2 dl
Etikkaa
6 kpl
Kokonaista mustapippuria
2 kpl
Laakerinlehteä
1/2 - 1 dl
Vaaleaa siirappia
2 kpl
Hapanta omenaa
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi punakaali ja kuori ja lohko sipulit. Pane kattilaan vesi, etikka, mausteet ja siirappi.Kiehauta seos. Lisää sekaan kasvikset ja hauduta miedolla lämmöllä kannella peitettynä, kunnes vihannekset ovat pehmenneet. Tarjoile lämpimänä kalkkuna- tai kinkkurullan kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.