Lämmin punakaali-sipulilisäke
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1/2 kpl | punakaalia |
| 3 kpl | punasipulia |
| 2 dl | vettä |
| 1/2 dl | etikkaa |
| 6 kpl | kokonaista mustapippuria |
| 2 kpl | laakerinlehteä |
| 1/2 - 1 dl | vaaleaa siirappia |
| 2 kpl | hapanta omenaa |
| suolaa |
- 1.
Suikaloi punakaali ja kuori ja lohko sipulit. Pane kattilaan vesi, etikka, mausteet ja siirappi.Kiehauta seos. Lisää sekaan kasvikset ja hauduta miedolla lämmöllä kannella peitettynä, kunnes vihannekset ovat pehmenneet. Tarjoile lämpimänä kalkkuna- tai kinkkurullan kanssa.
Lämmin punakaali-sipulilisäke
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 kpl | punakaalia |
| 3 kpl | punasipulia |
| 2 dl | vettä |
| 1/2 dl | etikkaa |
| 6 kpl | kokonaista mustapippuria |
| 2 kpl | laakerinlehteä |
| 1/2 - 1 dl | vaaleaa siirappia |
| 2 kpl | hapanta omenaa |
| suolaa |
Valmistus
- 1
Suikaloi punakaali ja kuori ja lohko sipulit. Pane kattilaan vesi, etikka, mausteet ja siirappi.Kiehauta seos. Lisää sekaan kasvikset ja hauduta miedolla lämmöllä kannella peitettynä, kunnes vihannekset ovat pehmenneet. Tarjoile lämpimänä kalkkuna- tai kinkkurullan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025




























