Lämpimät piparjuurisilakat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämpimät piparjuurisilakat

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

300 g
Silakkafileitä
1 tl
Suolaa
2 rkl
Hienonnettua ruohosipulia tai tilliä
2 dl
Ruokakermaa
2 rkl
Piparjuuritahnaa
Korppujauhoja pinnalle

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle. Sirottele päälle suolaa ja ripottele päälle hienonnettua yrttiä.Kääri fileet rullalle ja lado ne tiiviisti uunivuokaan. Sekoita kerma ja piparjuuritahna keskenään ja valuta seos tasaisesti silakoiden päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.