Lämpimät savulohi-munakasleivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämpimät savulohi-munakasleivät

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Vastustamattoman hyvät lämpimät leivät syntyvät savulohesta ja kananmunasta. Ruisleivästä tehdyt herkulliset lämppärit maistuvat niin ilta- kuin välipalanakin.
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
Savulohta
2 kpl
Munaa
1 dl
Juustoraastetta
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
1/2 dl
Hienonnettua tilliä

LISÄKSI

4 kpl
Ruisleipäviipaletta

Näin teet

1

Paloittele savulohi. Sekoita munien rakenne rikki kulhossa. Lisää juustoraaste, mausteet ja tilli. Sekoita joukkoon lohipalat.

Siirrä ruisleivät uunipellille ja lusikoi lohi-munaseos päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g36 g
Proteiinia9 g37 g
Rasvaa8 g31 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj613 2450
Energiaa kcal147 586

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Juustoraastetta

  • Suolaa

  • Rouhittua valkopippuria

  • 0,5 dl Hienonnettua tilliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g36 g
Proteiinia9 g37 g
Rasvaa8 g31 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj613 2450
Energiaa kcal147 586

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Juustoraastetta

  • Suolaa

  • Rouhittua valkopippuria

  • 0,5 dl Hienonnettua tilliä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.