Laskiaissputnikit
Ainekset
Pullataikina
Voiteluun
Koristeluun
Täyte
Valmistus
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää hiiva, mausteet, kananmuna sekä vehnäjauhot huolellisesti vaivaten. Sekoita joukkoon sulatettu margariini ja anna taikinan nousta lämpimässä liinalla peitettynä noin ½ tuntia. Jaa taikina 8-10 osaan ja osat edelleen kolmeen yhtä suureen palaan. Pyörittele säikeiksi ja letitä aina kolmesta säikeestä pieniä pullapitkoja. Nosta pitkot uunipellille ja anna pullien nousta lämpimässä noin 10 minuutin ajan. Voitele kananmunalla ja koristele mantelilastuilla ja raesokerilla. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 15 minuuttia kauniin kullanruskeiksi. Puolita jäähtyneet pullat pituussuunnassa ja täytä kermavaahdolla sekä hillolla. Nauti heti esimerkiksi kaakaon kera
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.