Lehtikaali-basilikapesto
Ainekset
Valmistus
Ryöppää lehtikaalia pari minuuttia kiehuvassa vedessä. Paahda mantelit kevyesti kuivalla pannulla. Pane ainekset tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Pyöräytä sileäksi. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
466
1951
44,8 g
7,5 g
3,3 g
3,3 g
5,0 g
12,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
Sitruunan mehu,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli