Lehtikaali-basilikapesto - Yhteishyvä

Lehtikaali-basilikapesto

???
Annokset
4
Ruokavalio
Surauta makoisa ja monikäyttöinen pesto lehtikaalista. Lehtikaalin ryöppääminen eli nopea keittäminen ennen käyttöä pehmentää sen maun ja heleyttää värin.
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
Lehtikaalia
2 dl
Manteleita
1 kpl
Ruukku basilikaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 dl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sitruunan mehu
50 g
Raastettua parmesaania
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria

Näin teet

1

Ryöppää lehtikaalia pari minuuttia kiehuvassa vedessä. Paahda mantelit kevyesti kuivalla pannulla. Pane ainekset tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Pyöräytä sileäksi. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g13 g
Proteiinia12 g48 g
Rasvaa45 g179 g
Kuituja5 g20 g
Energiaa kj1951 7804
Energiaa kcal466 1865

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • Sitruunan mehu

  • 1 tl Suolaa

  • 0,5 tl Mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g13 g
Proteiinia12 g48 g
Rasvaa45 g179 g
Kuituja5 g20 g
Energiaa kj1951 7804
Energiaa kcal466 1865

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • Sitruunan mehu

  • 1 tl Suolaa

  • 0,5 tl Mustapippuria

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.