Paloittele juusto, leikkaa maissit parin sentin viipaleiksi. Viipaloi kesäkurpitsa ja puolita viipaleet tarvittaessa. Pujota ainekset kahteen vierekkäin asetettuun, kylmässä vedessä liotettuun bambugrillitikkuun.
Sekoita öljyyn sitruunamehu, mausteet ja yrtit. Sivele vartaat hyvin mausteöljyllä. Kypsennä keskilämmöllä grillissä välillä käännellen, kunnes ainekset ovat läpeensä kuumia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2022
483
29,5 g
12,8 g
29,3 g
12,5 g
5,0 g
18,8 g
0,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Hiutalesuolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli