Leipäjuusto-kasvisvartaat | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Leipäjuusto-kasvisvartaat

Leipäjuusto-kasvisvartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pujota vartaisiin leipäjuustoa, kesäkurpitsaa, tomaatteja ja maissia. Kesäherkun viimeistelee yrttiöljy.

Ainekset

340 g
Leipäjuustoa
8 kpl
Minitomaatteja
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
2 kpl
Esikypsennettyä maissintähkää

sivelyyn

3 rkl
Öljyä
2 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Hunajaa
3 rkl
Silputtuja tuoreyrttejä (basilikaa, persiljaa)
1 tl
Hiutalesuolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Paloittele juusto, leikkaa maissit parin sentin viipaleiksi. Viipaloi kesäkurpitsa ja puolita viipaleet tarvittaessa. Pujota ainekset kahteen vierekkäin asetettuun, kylmässä vedessä liotettuun bambugrillitikkuun.

2

Sekoita öljyyn sitruunamehu, mausteet ja yrtit. Sivele vartaat hyvin mausteöljyllä. Kypsennä keskilämmöllä grillissä välillä käännellen, kunnes ainekset ovat läpeensä kuumia.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2022

483

29,5 g

12,8 g

29,3 g

12,5 g

5,0 g

18,8 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Hiutalesuolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli