Lemon curd -pavlova, vaniljavispi ja vadelmat
Lemon curd -pavlova, vaniljavispi ja vadelmat
Yhteistyössä

Lemon curd -pavlova, vaniljavispi ja vadelmat

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplkananmunanvalkuaista
2 dlsokeria
1 rklmaissitärkkelystä
1 tletikkaa
1 kplprk lemon curdia
1 kplprk vispautuvaa vaniljakastiketta
2 kplrasiaa vadelmia
sitruunamelissa koristeluun

Valmistus

  1. 1

    Erottele kananmunien valkuaiset ja keltuaiset.

  2. 2

    Kaada valkuaiset puhtaaseen ja kuivaan kulhoon. Vatkaa kuohkeaksi. Lisää vähitellen sokeri ja jatka voimakasta vatkaamista kunnes marenki on kiiltävää ja kiinteää. Lisää maissitärkkelys ja etikka.

  3. 3

    Piirrä leivinpaperille tarjoilulautasen kokoinen pyöreä muoto.

  4. 4

    Levitä marenkivaahto tasaisesti leivinpaperille, vältä korkeat ”huiput”, koska ne palavat herkästi uunissa.

  5. 5

    Paista 140-asteisessa uunissa n. 75 minuuttia.

  6. 6

    Levitä jäähtyneelle pavlova-kakkupohjalle lemon curd, vatkattu vaniljavispi, vadelmat ja koristele sitruunamelissan lehdillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä