Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lemon curd -pavlova, vaniljavispi ja vadelmat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
kananmunanvalkuaista
2 dl
sokeria
1 rkl
maissitärkkelystä
1 tl
etikkaa
1 kpl
prk lemon curdia
1 kpl
prk vispautuvaa vaniljakastiketta
2 kpl
rasiaa vadelmia
sitruunamelissa koristeluun

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Erottele kananmunien valkuaiset ja keltuaiset.

2

Kaada valkuaiset puhtaaseen ja kuivaan kulhoon. Vatkaa kuohkeaksi. Lisää vähitellen sokeri ja jatka voimakasta vatkaamista kunnes marenki on kiiltävää ja kiinteää. Lisää maissitärkkelys ja etikka.

3

Piirrä leivinpaperille tarjoilulautasen kokoinen pyöreä muoto.

4

Levitä marenkivaahto tasaisesti leivinpaperille, vältä korkeat ”huiput”, koska ne palavat herkästi uunissa.

5

Paista 140-asteisessa uunissa n. 75 minuuttia.

6

Levitä jäähtyneelle pavlova-kakkupohjalle lemon curd, vatkattu vaniljavispi, vadelmat ja koristele sitruunamelissan lehdillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.