Libanonilainen linssikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Libanonilainen linssikeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Maistuva libanonilainen linssikeitto maistuu alkukeittona ja kevyenä ateriana. Tarjoile keiton kanssa ranskankermaa ja hienonnettua vihreää paprikaa.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Jauhettua juustokuminaa
1 rkl
Raastettua tuoretta inkivääriä
1 kpl
Jauhoinen peruna
1 dl
Punaisia linssejä
7 dl
Kasvislientä
Cayennenpippuria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

Ranskankermaa
Hienonnettua vihrää paprikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota paistokasarissa öljyssä juustokuminan ja raastetun inkiväärin kanssa. Kuutioi kuorittu peruna. Lisää kasariin peruna ja huuhdellut linssit. Lisää kasvisliemi ja mausteet. Anna ainesten kiehua noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä. Soseuta keitto ja lisää tarvittaessa nestettä. Tarjoile keiton kanssa ranskankermaa ja hienonnettua vihreää paprikaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.