Libanonilainen linssikeitto

Maistuva libanonilainen linssikeitto maistuu alkukeittona ja kevyenä ateriana. Tarjoile keiton kanssa ranskankermaa ja hienonnettua vihreää paprikaa.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä
1 rkljauhettua juustokuminaa
1 rklraastettua tuoretta inkivääriä
1 kpljauhoinen peruna
1 dlpunaisia linssejä
7 dlkasvislientä
cayennenpippuria
suolaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi

ranskankermaa
hienonnettua vihrää paprikaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota paistokasarissa öljyssä juustokuminan ja raastetun inkiväärin kanssa. Kuutioi kuorittu peruna. Lisää kasariin peruna ja huuhdellut linssit. Lisää kasvisliemi ja mausteet. Anna ainesten kiehua noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä. Soseuta keitto ja lisää tarvittaessa nestettä. Tarjoile keiton kanssa ranskankermaa ja hienonnettua vihreää paprikaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä