Valmista muusi maidon kanssa mikrossa pussin ohjeen mukaan.
Ruskista jauheliha pannulla. Pese, kuori ja raasta porkkana. Lisää raaste ja sipulit pannulle ja kuullota. Mausta seos paprikalla, pippurilla ja suolalla.
Levitä jauhelihaseos leivinpaperille pellille, jätä muutama sentti reunoilta tyhjäksi. Levitä muusi jauhelihan päälle. Ripottele juusto pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Viimeistele halutessasi yrteillä.
Vinkki: Mausta muusi 2 ruokalusikallisella hienonnettua oreganoa tai timjamia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
422
1769
24,0 g
10,5 g
22,8 g
5,3 g
2,3 g
26,8 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(yrttejä).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli