Lihaisa nuudelipannu

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 gmunanuudeleita
2 rklöljyä
350 gnaudanlihasuikaleita
150 gpurjoa
1 kplkeltainen paprika
1 kplvihreä tai punainen paprika
2 tlinkivääriä raastettuna
1/2 tlsuolaa
2 kplvalkosipulin kynttä
1 rklsoijakastiketta
2 rklmakeaa thaichilikastiketta
1/2 kpllimetin mehu
1 dlkevät- tai ruohosipulia silputtuna

Valmistus

  1. 1

    Keitä ja valuta nuudelit. Halkaise ja huuhtele purjo. Paloittele. Pese paprikat, poista siemenet ja suikaloi. Kuumenna öljy vokissa tai korkeareunaisessa pannussa. Ruskista naudanlihasuikaleet, noin 4 minuuttia. Lisää kasvikset, paista 3 minuuttia. Mausta inkiväärillä, soijakastikkeella, makealla thaichilikastikkeella ja limettimehulla. Lisää kypsennetyt ja valutetut nuudelit joukkoon ja kuumenna. Sekoita lopuksi ruokaan ruohosipuli tai kevätsipuli.0905

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025