Lihaisa nuudelipannu | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lihaisa nuudelipannu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

150 g
Munanuudeleita
2 rkl
Öljyä
350 g
Naudanlihasuikaleita
150 g
Purjoa
1 kpl
Keltainen paprika
1 kpl
Vihreä tai punainen paprika
2 tl
Inkivääriä raastettuna
1/2 tl
Suolaa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Makeaa thaichilikastiketta
1/2 kpl
Limetin mehu
1 dl
Kevät- tai ruohosipulia silputtuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä ja valuta nuudelit. Halkaise ja huuhtele purjo. Paloittele. Pese paprikat, poista siemenet ja suikaloi. Kuumenna öljy vokissa tai korkeareunaisessa pannussa. Ruskista naudanlihasuikaleet, noin 4 minuuttia. Lisää kasvikset, paista 3 minuuttia. Mausta inkiväärillä, soijakastikkeella, makealla thaichilikastikkeella ja limettimehulla. Lisää kypsennetyt ja valutetut nuudelit joukkoon ja kuumenna. Sekoita lopuksi ruokaan ruohosipuli tai kevätsipuli.0905

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.