Lihapullapenne | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lihapullapenne

Lihapullapenne

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Tomaattisen lihapullapastan täyteläinen maku saa raikkaan lisän rapsakoista kasviksista. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ainekset

200 g
Pennepastaa
1 kpl
Carrot & mushroom -kasvissekoitusta
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(400 g) tomaattipastakastiketta
12 kpl
Pientä lihapulllaa
1 dl
Pecorinojuustoa raastettuna

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.

200 g
Pennepastaa
2

Kuullota kasviksia pannulla öljyssä sekoitellen muutama minuutti, kunnes ne ovat rapsakan kypsiä. Lisää pastakastike ja anna kiehahtaa. Lisää lihapullat ja kuumenna, kunnes ne ovat lämpimiä.

1 kpl
(400 g) tomaattipastakastiketta
2 rkl
Oliiviöljyä
12 kpl
Pientä lihapulllaa
1 kpl
Carrot & mushroom -kasvissekoitusta
3

Yhdistä valutettu pasta, kastike ja juusto.

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 23.10.2018
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

3236

773

38,0 g

11,5 g

74,5 g

1,0 g

4,0 g

31,0 g

1,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rasia Carrot & mushroom -kasvissekoitusta,

1 dl Pecorinojuustoa raastettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli