Lihapullapenne
Lihapullapenne
Yhteistyössä

Lihapullapenne

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Tomaattisen lihapullapastan täyteläinen maku saa raikkaan lisän rapsakoista kasviksista. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
200 gpennepastaa
1 kplcarrot & mushroom -kasvissekoitusta
2 rkloliiviöljyä
1 kpl(400 g) tomaattipastakastiketta
12 kplpientä lihapulllaa
1 dlpecorinojuustoa raastettuna

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.

    MääräAinesosa
    200 gpennepastaa
  2. 2

    Kuullota kasviksia pannulla öljyssä sekoitellen muutama minuutti, kunnes ne ovat rapsakan kypsiä. Lisää pastakastike ja anna kiehahtaa. Lisää lihapullat ja kuumenna, kunnes ne ovat lämpimiä.

    MääräAinesosa
    1 kpl(400 g) tomaattipastakastiketta
    2 rkloliiviöljyä
    12 kplpientä lihapulllaa
    1 kplcarrot & mushroom -kasvissekoitusta
  3. 3

    Yhdistä valutettu pasta, kastike ja juusto.

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 rasia Carrot & mushroom -kasvissekoitusta, 1 dl Pecorinojuustoa raastettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
25.10.2018
|
Päivitetty: 29.9.2025

Samankaltaisia reseptejä