Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Limettimarinoitu mozzarellasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

Marinadi:

2 kpl
Limettiä
1 dl
Oliiviöljyä
2 rkl
Hunajaa
1/2 tl
Suolaa
2 tl
Sokeria
1/2 tl
Mustapippuria

Lisäksi:

500 g
Mozzarellajuustoa
400 g
Tuoreita herkkusieniä
2 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
2 kpl
Punasipulia
2 dl
Aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
1 kpl
Hunajameloni
4 kpl
Ruukkusalaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese limetit huolellisesti, raasta kuoret ja purista mehut kulhoon. Sekoita marinadin aineet. Valitse pieniä mozzarellapalloja tai kuutioi juusto. Marinoi juustoa muutama tunti. Viipaloi sienet. Ruskista öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Valuta aurinkokuivatut tomaatit. Kuutioi hunajameloni tai ota siitä palloraudalla palloja. Revi salaatti tarjoilukulhoon. Lisää loput ainekset. Pirskottele marinadia salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.