Lindströmin pyörykät

Arvostele resepti
20 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
500 gpaistijauhelihaa
4 rklkorppujauhoja
2 dlkermaa tai kasvisrasvavalmistetta
1 kplpunasipuli
2 - 3 kpletikkapunajuurta
1 kplkananmuna
1 tlsuolaa
1 tlmeiramia
1/2 tlmustapippuria
öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kulhossa korppujauhot ja kerma ja anna hetken aikaa turvota. Kuori ja hienonna punasipuli ja raasta punajuuret. Sekoita kaikki aineet kulhossa tasaiseksi ja kiinteäksi taikinaksi. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pyöreitä lihapyöryköitä ja paista pannulla pienissä erissä kauniin värisiksi. Hauduta lopuksi paistettuja pyöryköitä kannen alla hetken aikaa. Tarjoile perunamuusin ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 29.9.2025