Lindströmin pyörykät | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lindströmin pyörykät

Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

500 g
Paistijauhelihaa
4 rkl
Korppujauhoja
2 dl
Kermaa tai kasvisrasvavalmistetta
1 kpl
Punasipuli
2 - 3 kpl
Etikkapunajuurta
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
1 tl
Meiramia
1/2 tl
Mustapippuria
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kerma ja anna hetken aikaa turvota. Kuori ja hienonna punasipuli ja raasta punajuuret. Sekoita kaikki aineet kulhossa tasaiseksi ja kiinteäksi taikinaksi. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pyöreitä lihapyöryköitä ja paista pannulla pienissä erissä kauniin värisiksi. Hauduta lopuksi paistettuja pyöryköitä kannen alla hetken aikaa. Tarjoile perunamuusin ja salaatin kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.