Lohenystävän medaljongit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohenystävän medaljongit

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Paksuudeltaan noin 3 cm:n lohimedaljonkeja
2 rkl
Voita sulatettuna sivelyyn
1 tl
Rouhittua merisuolaa
1 rkl
Silputtua tuoretta tai 1 tl kuivattua rosmariinia

PÄÄLLE :

1 dl
Kuohukermaa vaahdotettuna
1 rkl
Piparjuurta raastettuna
1/4 tl
Musta- tai sitruunapippuria

Näin teet

1

Grillaa lohimedaljongit keskilämpöisellä grillillä ensin toiselta, sitten toiselta puolen. Sivele pintaa voisulalla kypsymisen aikana. Ripottele mausteet kypsään pintaan. Valmistusaika on noin 7 minuuttia.Valmista maustekerma etukäteen jääkaappiin: vaahdota ja mausta kerma. Pursota siitä ruusukkeet medaljonkien pintaan tai tarjoa kerma erikseen. Tarjoa lisänä höyrytettyä pinaattia ja perunoita sekä salaattia.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 15.5.2019