Lohenystävän medaljongit

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplpaksuudeltaan noin 3 cm:n lohimedaljonkeja
2 rklvoita sulatettuna sivelyyn
1 tlrouhittua merisuolaa
1 rklsilputtua tuoretta tai 1 tl kuivattua rosmariinia

Päälle :

1 dlkuohukermaa vaahdotettuna
1 rklpiparjuurta raastettuna
1/4 tlmusta- tai sitruunapippuria

Valmistus

  1. 1

    Grillaa lohimedaljongit keskilämpöisellä grillillä ensin toiselta, sitten toiselta puolen. Sivele pintaa voisulalla kypsymisen aikana. Ripottele mausteet kypsään pintaan. Valmistusaika on noin 7 minuuttia.Valmista maustekerma etukäteen jääkaappiin: vaahdota ja mausta kerma. Pursota siitä ruusukkeet medaljonkien pintaan tai tarjoa kerma erikseen. Tarjoa lisänä höyrytettyä pinaattia ja perunoita sekä salaattia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025