Lohenystävän medaljongit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohenystävän medaljongit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Paksuudeltaan noin 3 cm:n lohimedaljonkeja
2 rkl
Voita sulatettuna sivelyyn
1 tl
Rouhittua merisuolaa
1 rkl
Silputtua tuoretta tai 1 tl kuivattua rosmariinia

päälle :

1 dl
Kuohukermaa vaahdotettuna
1 rkl
Piparjuurta raastettuna
1/4 tl
Musta- tai sitruunapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Grillaa lohimedaljongit keskilämpöisellä grillillä ensin toiselta, sitten toiselta puolen. Sivele pintaa voisulalla kypsymisen aikana. Ripottele mausteet kypsään pintaan. Valmistusaika on noin 7 minuuttia.Valmista maustekerma etukäteen jääkaappiin: vaahdota ja mausta kerma. Pursota siitä ruusukkeet medaljonkien pintaan tai tarjoa kerma erikseen. Tarjoa lisänä höyrytettyä pinaattia ja perunoita sekä salaattia.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.