Lohi-katkarapupiirakka | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lohi katkarapupiirakka

Lohi-katkarapupiirakka

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Katkarapupiirakka onnistuu valmistamalla se pakastepiirakkataikinasta. Lisää piirakkaan mukaan lohi ja creme fraiche niin saat maukkaan herkun!

Ainekset

400 g
Pakastepiirakkataikinaa
180 g
Katkarapuja
1 dl
Tuoretta tilliä
1 rkl
Öljyä
300 g
Maustamattomia kirjolohisuikaleita
1 kpl
Kalakastikeaineksia
100 g
Sipulisekoitus-ruoanlaittofraichea
1 kpl
Kananmuna
2 tl
Hunajaa
1 1/2 dl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kypsennä pohjaa uunin alatasolla 10 minuuttia.

400 g
Pakastepiirakkataikinaa
2

Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna tilli. Paista lohisuikaleita pannulla öljyssä 5 minuuttia. Siirrä liedeltä. Sekoita katkaravut, tilli ja lohisuikaleita keskenään ja kaada piirakkapohjalle.

180 g
Katkarapuja
1 dl
Tuoretta tilliä
300 g
Maustamattomia kirjolohisuikaleita
1 rkl
Öljyä
3

Sekoita keskenään kalakastikeainekset, ruoanlaittofraiche, vesi, kananmuna, ja hunaja ja kaada piirakan päälle. Kypsennä uunin alatasolla 30 minuuttia.

1 1/2 dl
Vettä
1 kpl
Kananmuna
2 tl
Hunajaa
100 g
Sipulisekoitus-ruoanlaittofraichea
1 kpl
Kalakastikeaineksia
Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.2.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.