Lohi-katkarapupiirakka

Arvostele resepti
8 Annosta

60 min

Katkarapupiirakka onnistuu valmistamalla se pakastepiirakkataikinasta. Lisää piirakkaan mukaan lohi ja creme fraiche niin saat maukkaan herkun!

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
400 gpakastepiirakkataikinaa
180 gkatkarapuja
1 dltuoretta tilliä
1 rklöljyä
300 gmaustamattomia kirjolohisuikaleita
1 kplkalakastikeaineksia
100 gsipulisekoitus-ruoanlaittofraichea
1 kplkananmuna
2 tlhunajaa
1 1/2 dlvettä

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kypsennä pohjaa uunin alatasolla 10 minuuttia.

    MääräAinesosa
    400 gpakastepiirakkataikinaa
  2. 2

    Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna tilli. Paista lohisuikaleita pannulla öljyssä 5 minuuttia. Siirrä liedeltä. Sekoita katkaravut, tilli ja lohisuikaleita keskenään ja kaada piirakkapohjalle.

    MääräAinesosa
    180 gkatkarapuja
    1 dltuoretta tilliä
    300 gmaustamattomia kirjolohisuikaleita
    1 rklöljyä
  3. 3

    Sekoita keskenään kalakastikeainekset, ruoanlaittofraiche, vesi, kananmuna, ja hunaja ja kaada piirakan päälle. Kypsennä uunin alatasolla 30 minuuttia.

    MääräAinesosa
    1 1/2 dlvettä
    1 kplkananmuna
    2 tlhunajaa
    100 gsipulisekoitus-ruoanlaittofraichea
    1 kplkalakastikeaineksia

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä