Lohi-katkarapupiirakka - Yhteishyvä

Lohi-katkarapupiirakka

???
Annokset
8
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Pakastepiirakkataikinaa
180 g
Katkarapuja
1 dl
Tuoretta tilliä
1 rkl
Öljyä
300 g
Maustamattomia kirjolohisuikaleita
1 kpl
Kalakastikeaineksia
100 g
Sipulisekoitus-ruoanlaittofraichea
1 kpl
Kananmuna
2 tl
Hunajaa
1 1/2 dl
Vettä

Näin teet

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kypsennä pohjaa uunin alatasolla 10 minuuttia. Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna tilli. Paista lohisuikaleita pannulla öljyssä 5 minuuttia. Siirrä liedeltä. Sekoita katkaravut, tilli ja lohisuikaleita keskenään ja kaada piirakkapohjalle. Sekoita keskenään kalakastikeainekset, ruoanlaittofraiche, vesi, kananmuna, ja hunaja ja kaada piirakan päälle. Kypsennä uunin alatasolla 30 minuuttia.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.2.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa