Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunasuikaleita, kylmäsavulohta ja hienonnettua tilliä. Mausta kerrokset suolalla.
Sekoita tuorejuusto, kerma ja piparjuuritahna keskenään. Valuta seos paistoksen päälle.
Kypsennä 225-asteisessa uunissa tunnin ajan. Peitä foliolla ja anna hautua 5–10 minuuttia ennen tarjoilua.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
524
2195
40,2 g
24,2 g
26,7 g
4,3 g
2,0 g
12,2 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku tilliä,
1 tl Suolaa,
2 - 3 rkl Piparjuuritahnaa,
Voita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli