Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunasuikaleita, kylmäsavulohta ja hienonnettua tilliä. Mausta kerrokset suolalla.
Sekoita tuorejuusto, kerma ja piparjuuritahna keskenään. Valuta seos paistoksen päälle.
Kypsennä 225-asteisessa uunissa tunnin ajan. Peitä foliolla ja anna hautua 5–10 minuuttia ennen tarjoilua.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2195
524
40,2 g
24,2 g
26,7 g
4,3 g
2,0 g
12,2 g
1,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku tilliä,
1 tl Suolaa,
2 - 3 rkl Piparjuuritahnaa,
Voita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli