Lohi-sipulivartaat

Arvostele resepti
4 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplpuista varrastikkua
400 glohta tai kirjolohta
2 kplpunasipulia
3 rklseesaminsiemeniä

Kastike:

1 tltuoretta inkivääriraastetta
1/2 dlsoijakastiketta
1 rklruokosokeria

Valmistus

  1. 1

    Liota varrastikkuja vedessä noin 30 minuuttia. Leikkaa lohi n. 2,5 cm:n kuutioiksi. Kuori ja leikkaa punasipulit paloiksi. Pujota varrastikkuihin vuorotellen lohi- ja sipulipaloja. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kattilassa ja kiehauta nopeasti. Grillaa vartaita muutama minuutti molemmilta puolilta. Valele kypsät vartaat kastikkeella. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025