
Lohiceviche-hedelmäsalaatti
Ainekset
Koristeeksi
Valmistus
Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi. Sekoita limettimehu, öljy ja mausteet keskenään. Kääntele liemi lohipaloihin. Anna kalan "kypsyä" liemessä 3–4 tuntia.
Leikkaa punasipuli renkaiksi, lisää joukkoon viinietikka ja ripaus suolaa sekä sokeria. Anna maustua.
Leikkaa avokado ja mango kuutioksi. Asettele ainekset omiksi ryhmikseen tarjoiluvadille. Koristele basilikalla tai korianterilla ja ohuilla chiliviipaleilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
313
1312
21,8 g
3,5 g
7,5 g
7,3 g
3,3 g
20,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Hienonnettu chili,
2 rkl Basilika- tai korianterisilppua,
0,75 tl Suolaa,
0,5 tl Mustapippuria,
1 rkl Punaviinietikkaa,
Sokeria,
Suolaa,
Viipaloitu chili,
Basilikaa tai korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli