Lohihyrrät
Ainekset
Valmistus
Peitä leikkuulauta muovikelmulla. Asettele lohiviipaleet hieman limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Sivele lohiviipaleet sitruunamehulla.
Pehmennä juusto ranskankermalla. Levitä seos levyn päälle. Ripottele pinnalle tilliä. Kääri lohilevy muovin avulla tiukaksi rullaksi. Pane rulla alumiinifolioon käärittynä pakastimeen 1–2 tunniksi.
Viipaloi hieman kohmeiseksi jäätynyt rulla. Pane viipaleet pieniin paperivuokiin tai tarjoa ruisleivän päällä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
22
92
2,2 g
1,4 g
0,2 g
0,2 g
0,0 g
0,2 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 g Kylmäsavu- tai graavilohiviipaleita,
3 rkl Hienonnettua tilliä,
Ruisleipää.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli