Lohihyrrät

Arvostele resepti
25 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
400 gkylmäsavu- tai graavilohiviipaleita
2 rklsitruunamehua
150 gmaustamatonta tuorejuustoa
3 rklranskankermaa
3 rklhienonnettua tilliä

Tarjoiluun

ruisleipää

Valmistus

  1. 1

    Peitä leikkuulauta muovikelmulla. Asettele lohiviipaleet hieman limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Sivele lohiviipaleet sitruunamehulla.

    Pehmennä juusto ranskankermalla. Levitä seos levyn päälle. Ripottele pinnalle tilliä. Kääri lohilevy muovin avulla tiukaksi rullaksi. Pane rulla alumiinifolioon käärittynä pakastimeen 1–2 tunniksi.

    Viipaloi hieman kohmeiseksi jäätynyt rulla. Pane viipaleet pieniin paperivuokiin tai tarjoa ruisleivän päällä.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 400 g Kylmäsavu- tai graavilohiviipaleita, 3 rkl Hienonnettua tilliä, Ruisleipää.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä