Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohihyrrät

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

400 g
Kylmäsavu- tai graavilohiviipaleita
2 rkl
Sitruunamehua
150 g
Maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl
Ranskankermaa
3 rkl
Hienonnettua tilliä

Tarjoiluun

Ruisleipää

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Peitä leikkuulauta muovikelmulla. Asettele lohiviipaleet hieman limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Sivele lohiviipaleet sitruunamehulla.

Pehmennä juusto ranskankermalla. Levitä seos levyn päälle. Ripottele pinnalle tilliä. Kääri lohilevy muovin avulla tiukaksi rullaksi. Pane rulla alumiinifolioon käärittynä pakastimeen 1–2 tunniksi.

Viipaloi hieman kohmeiseksi jäätynyt rulla. Pane viipaleet pieniin paperivuokiin tai tarjoa ruisleivän päällä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

22

92

2,2 g

1,4 g

0,2 g

0,2 g

0,0 g

0,2 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

400 g Kylmäsavu- tai graavilohiviipaleita,

3 rkl Hienonnettua tilliä,

Ruisleipää.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli