Lohimedaljongit ja parmesaanitahna | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohimedaljongit ja parmesaanitahna

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
(600-800 g) lohimedaljonkia
Vajaa 1 tl suolaa
Hiukan mustapippuria

tahna:

2 dl
Kevytranskankermaa
2 dl
Parmesaanijuustoraastetta
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1 tl
Rosmariinia
2 tl
Roseepippuria
3 kpl
Silputtua aurinkokuivattua tomaattia
Suolaa
Hiukan mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista tahna sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Sirottele kaloille vähän suolaa ja pippuria. Grillaa medaljonkeja suoraan grillissä tai folion päällä muutama minuutti molemmin puolin. Nosta medaljongeille nokare tahnaa ja anna sen sulaa. Tarjoa lisänä kasviksia tai uusia perunoita.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.