Lohimedaljongit ja parmesaanitahna - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohimedaljongit ja parmesaanitahna

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
(600-800 g) lohimedaljonkia
Vajaa 1 tl suolaa
Hiukan mustapippuria

TAHNA:

2 dl
Kevytranskankermaa
2 dl
Parmesaanijuustoraastetta
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1 tl
Rosmariinia
2 tl
Roseepippuria
3 kpl
Silputtua aurinkokuivattua tomaattia
Suolaa
Hiukan mustapippuria

Näin teet

1

Valmista tahna sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Sirottele kaloille vähän suolaa ja pippuria. Grillaa medaljonkeja suoraan grillissä tai folion päällä muutama minuutti molemmin puolin. Nosta medaljongeille nokare tahnaa ja anna sen sulaa. Tarjoa lisänä kasviksia tai uusia perunoita.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 15.5.2019