Lohimedaljongit ja parmesaanitahna

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpl(600-800 g) lohimedaljonkia
vajaa 1 tl suolaa
hiukan mustapippuria

Tahna:

2 dlkevytranskankermaa
2 dlparmesaanijuustoraastetta
3 rklhienonnettua tilliä
1 tlrosmariinia
2 tlroseepippuria
3 kplsilputtua aurinkokuivattua tomaattia
suolaa
hiukan mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valmista tahna sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Sirottele kaloille vähän suolaa ja pippuria. Grillaa medaljonkeja suoraan grillissä tai folion päällä muutama minuutti molemmin puolin. Nosta medaljongeille nokare tahnaa ja anna sen sulaa. Tarjoa lisänä kasviksia tai uusia perunoita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä