Lohipasta - Yhteishyvä

Lohipasta

Annokset
4
Ripaus chiliä tuo tulisuutta maistuvaan ja nopeasti valmistuvaan lohipastaan.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Pastaa, esim. penne

LOHIKASTIKE

300 g
Kylmä- tai lämminsavulohta
Pala purjoa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Kapriksia
1 kpl
(250 g) mascarpone- tai tuorejuustoa
2 dl
Kalalientä
2 rkl
Chilikastiketta
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

Hienonnettua tilliä

Näin teet

1

Pilko savulohi. Halkaise purjo, huuhtele ja silppua se. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Sekoita joukkoon purjo, lohipalat ja kaprikset. Lisää juusto ja hieman kalalientä. Mausta.

Keitä muutama minuutti. Ohenna tarvittaessa kalaliemellä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä se kastikkeeseen. Ripottele joukkoon tilliä. Tarjoa heti.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 1 rkl Kapriksia

  • Sitruunan raastettu kuori

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Hienonnettua tilliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 1 rkl Kapriksia

  • Sitruunan raastettu kuori

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Hienonnettua tilliä

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.