Pilko savulohi. Halkaise purjo, huuhtele ja silppua se. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Sekoita joukkoon purjo, lohipalat ja kaprikset. Lisää juusto ja hieman kalalientä. Mausta.
Keitä muutama minuutti. Ohenna tarvittaessa kalaliemellä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä se kastikkeeseen. Ripottele joukkoon tilliä. Tarjoa heti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
532
2227
15,3 g
3,5 g
71,8 g
5,3 g
3,3 g
22,0 g
3,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala purjoa,
Valkosipulinkynttä,
1 rkl Kapriksia,
Sitruunan raastettu kuori,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Hienonnettua tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli