Lohipasta - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohipasta

???
Annokset
4
Ripaus chiliä tuo tulisuutta maistuvaan ja nopeasti valmistuvaan lohipastaan.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Pastaa, esim. penne

LOHIKASTIKE

300 g
Kylmä- tai lämminsavulohta
Pala purjoa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Kapriksia
1 kpl
(250 g) mascarpone- tai tuorejuustoa
2 dl
Kalalientä
2 rkl
Chilikastiketta
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

Hienonnettua tilliä

Näin teet

1

Pilko savulohi. Halkaise purjo, huuhtele ja silppua se. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Sekoita joukkoon purjo, lohipalat ja kaprikset. Lisää juusto ja hieman kalalientä. Mausta.

Keitä muutama minuutti. Ohenna tarvittaessa kalaliemellä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä se kastikkeeseen. Ripottele joukkoon tilliä. Tarjoa heti.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
Muokattu: 5.12.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja72 g287 g
Proteiinia22 g88 g
Rasvaa15 g61 g
Kuituja3 g13 g
Energiaa kj2227 8907
Energiaa kcal532 2127

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala purjoa

  • Valkosipulinkynttä

  • 1 rkl Kapriksia

  • Sitruunan raastettu kuori

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Hienonnettua tilliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja72 g287 g
Proteiinia22 g88 g
Rasvaa15 g61 g
Kuituja3 g13 g
Energiaa kj2227 8907
Energiaa kcal532 2127

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala purjoa

  • Valkosipulinkynttä

  • 1 rkl Kapriksia

  • Sitruunan raastettu kuori

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Hienonnettua tilliä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.