Lohipastrami - Yhteishyvä

Lohipastrami

???
Annokset
10
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Lohifileetä
Karkeaa merisuolaa
2 tl
Jauhettua juustokuminaa
2 tl
Rouhittua mustapippuria
2 tl
Rouhittua roseepippuria

Näin teet

1

Poista lohifileestä nahka, ruodot ja rasva. Leikkaa lohi pitkittäin ruotoviivan suuntaisesti neljäksi tangoksi. Mausta tangot suolalla ja kääri tiukasti kelmuun. Anna maustua jääkaapissa tunnin ajan. Poista kelmu ja suola. Paista kaksi lohitankoa kerrallaan kuivalla, kuumalla pannulla noin 10 sekuntia molemmilta puolilta. Sekoita mausteet. Ripottele mausteet lohitankojen pintaan.

Kääri lohipalat erikseen tiukasti kelmuun ja anna jähmettyä ja maustua jääkaapissa noin 4 tuntia tai pakastimessa tunti. Poista kelmu ja leikkaa viipaleiksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g2 g
Proteiinia11 g112 g
Rasvaa8 g81 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj495 4950
Energiaa kcal118 1182

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Karkeaa merisuolaa

  • 2 tl Jauhettua juustokuminaa

  • 2 tl Rouhittua roseepippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g2 g
Proteiinia11 g112 g
Rasvaa8 g81 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj495 4950
Energiaa kcal118 1182

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Karkeaa merisuolaa

  • 2 tl Jauhettua juustokuminaa

  • 2 tl Rouhittua roseepippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.