Lohiperhoset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohiperhoset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
(600 g) lohifileetä
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Tee lohipaloista perhosia leikkaamalla palan keskelle nahkaan ulottuva viilto. Taita perhosen muotoon niin, että nahkapuolet ovat vastakkain. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista öljyssä kummaltakin puolelta. Pidä lämpimänä alumiinifolion alla. Tarjoa lohiperhoset bataattimuusin ja omena-rosmariinikastikkeen kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.