Lohipihvit ja tilli-jogurttikastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohipihvit ja tilli-jogurttikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Nahaton ja ruodotonta lohifileetä
1 rkl
Sinappia
2 rkl
Kapriksia
1 kpl
Kananmuna
Öljyä paistamiseen

tilli-jogurttikastike

2 dl
Maustamatonta jogurttia
1 rkl
Sitruunamehua
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1 tl
Sinappia
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele lohifilee ja nosta palat monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää joukkoon mausteet ja kananmuna. Aja tasaiseksi massaksi.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua pihvien paiston ajan. Paista öljyssä lettupannulla lohimassasta pihvejä noin 3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile salaatin ja tilli-jogurttikastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.