Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohipihvit ja tilli-jogurttikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
1 rkl
Sinappia
2 rkl
Kapriksia
1 kpl
Kananmuna
Öljyä paistamiseen

Tilli-jogurttikastike

2 dl
Maustamatonta jogurttia
1 rkl
Sitruunamehua
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1 tl
Sinappia
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele lohifilee ja nosta palat monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää joukkoon mausteet ja kananmuna. Aja tasaiseksi massaksi.

700 g
nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
1 rkl
Sinappia
2 rkl
Kapriksia
1 kpl
Kananmuna
2

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua pihvien paiston ajan.

2 dl
Maustamatonta jogurttia
1 rkl
Sitruunamehua
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1 tl
Sinappia
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
3

Paista öljyssä lettupannulla lohimassasta pihvejä noin 3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile salaatin ja tilli-jogurttikastikkeen kanssa.

Öljyä paistamiseen
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 12.6.2025

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.