Lohirullat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohirullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua valkopippuria
1 rkl
Kuivattua tai 3 rkl tuoretta tilliä
1 dl
Kalalientä
1 kpl
Sitruunanmehu

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Mausta fileet suolalla, pippurilla sekä kuivatulla tai tuoreella tillillä. Leikkaa fileestä parin sentin levyisiä viipaleita.

Kiepauta jokainen viipale rullalle leveämmästä päästä lähtien. Kiinnitä kalarullat cocktailtikulla ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.

Kaada nesteet vuoan pohjalle. Kypsennä 225 asteessa 10-15 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.