Lohirullat

Nappaa talteen!
| 600 g | lohifileetä |
| 1 tl | suolaa |
| 1/4 tl | rouhittua valkopippuria |
| 1 rkl | kuivattua tai 3 rkl tuoretta tilliä |
| 1 dl | kalalientä |
| 1 kpl | sitruunanmehu |
- 1.
Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Mausta fileet suolalla, pippurilla sekä kuivatulla tai tuoreella tillillä. Leikkaa fileestä parin sentin levyisiä viipaleita.
Kiepauta jokainen viipale rullalle leveämmästä päästä lähtien. Kiinnitä kalarullat cocktailtikulla ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.
Kaada nesteet vuoan pohjalle. Kypsennä 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Lohirullat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | lohifileetä |
| 1 tl | suolaa |
| 1/4 tl | rouhittua valkopippuria |
| 1 rkl | kuivattua tai 3 rkl tuoretta tilliä |
| 1 dl | kalalientä |
| 1 kpl | sitruunanmehu |
Valmistus
- 1
Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Mausta fileet suolalla, pippurilla sekä kuivatulla tai tuoreella tillillä. Leikkaa fileestä parin sentin levyisiä viipaleita.
Kiepauta jokainen viipale rullalle leveämmästä päästä lähtien. Kiinnitä kalarullat cocktailtikulla ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.
Kaada nesteet vuoan pohjalle. Kypsennä 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























