Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 glohifileetä
1 tlsuolaa
1/4 tlrouhittua valkopippuria
1 rklkuivattua tai 3 rkl tuoretta tilliä
1 dlkalalientä
1 kplsitruunanmehu

Valmistus

  1. 1

    Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Mausta fileet suolalla, pippurilla sekä kuivatulla tai tuoreella tillillä. Leikkaa fileestä parin sentin levyisiä viipaleita.

    Kiepauta jokainen viipale rullalle leveämmästä päästä lähtien. Kiinnitä kalarullat cocktailtikulla ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.

    Kaada nesteet vuoan pohjalle. Kypsennä 225 asteessa 10-15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä