Kuori ja käsittele kasvikset: suikaloi porkkana, selleri ja maustekurkku, silppua sipulit. Kuumenna öljy isossa kattilassa. Lisää kasvikset ja kääntele hetki. Mittaa joukkoon vesi, kalaliemikuutio, tomaattipyree, laakerinlehti ja pippurit. Kiehauta.
Lisää lohikuutiot. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Lisää kaprikset, silputut yrtit ja puristettu sitruunan mehu. Tarjoa seuraksi smetanaa.
Mittaa joukkoon vesi, kalaliemikuutio, tomaattipyree, laakerinlehti ja pippurit. Kiehauta.
Lisää lohikuutiot. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Lisää kaprikset, silputut yrtit ja puristettu sitruunan mehu. Tarjoa seuraksi smetanaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
9012
2153
152,0 g
26,0 g
32,0 g
23,0 g
12,0 g
159,0 g
11,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
1,5 l Vettä,
Laakerinlehteä,
Mustapippuria tai 7 maustepippuria,
1 - 2 tl Kapriksia,
Smetanaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli