Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohitacot

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lohitacot saavat ihanaa raikkautta mm. avokadosta, korianterista ja chunky salsasta. Tacot viimeistellään limellä.

Ainekset

500 g
ruodotonta lohifileetä
4 rkl
fajitas-mausteseosta
2 rkl
rypsiöljyä

Tarjoiluun

1 kpl
tomaatti kuutioina
1 kpl
avokado kuutioina
1/2 kpl
kesäpunasipuli hienonnettuna
4 rkl
turkkilaista jogurttia
4 rkl
chunky salsaa
1 dl
korianterinlehtiä

Lisäksi

pieniä maissitortilloja
limettilohkoja

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa lohi nahattomiksi kuutioiksi. Sekoita paloihin mausteseos ja öljy. Paista grillin parilatasolla tai pannulla öljyssä melkein kypsiksi.

500 g
ruodotonta lohifileetä
4 rkl
fajitas-mausteseosta
2 rkl
rypsiöljyä
2

Lämmitä tortillat halutessasi. Laita täytteeksi lohta, tomaattia, avokadoa ja sipulia. Viimeistele jogurtilla, salsalla ja korianterilla. Purista päälle hieman limettimehua.

1 kpl
tomaatti kuutioina
1 kpl
avokado kuutioina
1/2 kpl
kesäpunasipuli hienonnettuna
4 rkl
turkkilaista jogurttia
4 rkl
chunky salsaa
1 dl
korianterinlehtiä
500 g
ruodotonta lohifileetä
Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvausjärjestelyt:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 22.5.2018
|
Muokattu: 16.6.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

411

1721

32,5 g

6,0 g

2,3 g

2,0 g

2,3 g

26,8 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 rkl fajitas-mausteseosta,

4 rkl chunky salsaa,

pieniä maissitortilloja,

limettilohkoja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli