Lohivokki

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 glohifileetä
1 kplpakastewokvihanneksia (450 g)
2 tlseesamiöljyä
1 rklöljyä
2 rklcurrytahnaa

Lisäksi

300 gnuudeleita

Valmistus

  1. 1

    Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Kuutioi filee. Kaada jäiset vihannekset pannulle ja kypsennä, kunnes neste on haihtunut ja vihannekset ruskistuvat. Lisää joukkoon seesamiöljy ja kääntele hetki. Siirrä kasvikset syrjään. Kuumenna samalla pannulla öljy ja currytahna. Lisää joukkoon lohikuutiot. Paista kypsiksi. Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä. Valuta vesi pois ja pikapaista nuudelit öljyssä kuumalla pannulla. Sekoita joukkoon kasvikset. Tarjoile maustettujen lohipalojen kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 19.11.2025

Samankaltaisia reseptejä