Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohivokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Lohifileetä
1 kpl
Pakastewokvihanneksia (450 g)
2 tl
Seesamiöljyä
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Currytahnaa

Lisäksi

300 g
Nuudeleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Kuutioi filee. Kaada jäiset vihannekset pannulle ja kypsennä, kunnes neste on haihtunut ja vihannekset ruskistuvat. Lisää joukkoon seesamiöljy ja kääntele hetki. Siirrä kasvikset syrjään. Kuumenna samalla pannulla öljy ja currytahna. Lisää joukkoon lohikuutiot. Paista kypsiksi. Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä. Valuta vesi pois ja pikapaista nuudelit öljyssä kuumalla pannulla. Sekoita joukkoon kasvikset. Tarjoile maustettujen lohipalojen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

361

1513

21,5 g

3,3 g

18,5 g

1,5 g

3,0 g

22,5 g

2,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli