Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Kuutioi filee. Kaada jäiset vihannekset pannulle ja kypsennä, kunnes neste on haihtunut ja vihannekset ruskistuvat. Lisää joukkoon seesamiöljy ja kääntele hetki. Siirrä kasvikset syrjään. Kuumenna samalla pannulla öljy ja currytahna. Lisää joukkoon lohikuutiot. Paista kypsiksi. Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä. Valuta vesi pois ja pikapaista nuudelit öljyssä kuumalla pannulla. Sekoita joukkoon kasvikset. Tarjoile maustettujen lohipalojen kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1513
361
21,5 g
3,3 g
18,5 g
1,5 g
3,0 g
22,5 g
2,1 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli