Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Kuutioi filee. Kaada jäiset vihannekset pannulle ja kypsennä, kunnes neste on haihtunut ja vihannekset ruskistuvat. Lisää joukkoon seesamiöljy ja kääntele hetki. Siirrä kasvikset syrjään. Kuumenna samalla pannulla öljy ja currytahna. Lisää joukkoon lohikuutiot. Paista kypsiksi. Pehmennä nuudelit kiehuvassa vedessä. Valuta vesi pois ja pikapaista nuudelit öljyssä kuumalla pannulla. Sekoita joukkoon kasvikset. Tarjoile maustettujen lohipalojen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
361
1513
21,5 g
3,3 g
18,5 g
1,5 g
3,0 g
22,5 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli