Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Luumu-porsaspata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porsaan sisäfileitä
2 rkl
Öljyä
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Porkkanaa
1/2 kpl
Purjoa
220 g
Pehmeitä, kivettömiä luumuja
5 dl
Vettä
Kasvis- tai lihaliemikuutio
2 rkl
Vehnäjauhoja
10 kpl
Mustapippuria
1 tl
Inkivääriä
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa liha poikkisyn viipaleiksi ja ruskista viipaleet pieni erä kerrallaan molemmin puolin öljyssä. Nosta lihapalat pataan.Kuori ja lohko sipulit. Viipaloi porkkanat ja purjo. Ruskista kasvispalojakin hiukan samassa rasvassa ja nosta ne sitten pataan lihojen päälle. Lisää luumut ja liemikuutio. Sekoita pieneen vesitilkkaan jauhot ja sekoita nekin pataan. Kaada loput vedestä paistinpannuun, kiehauta ja sekoita. Kaada vesi pataan lihojen ja kasvisten päälle. Lisää mausteet.Sulje pata kannella ja hauduta hiljalleen 30-40 minuuttia. Tarjoa padan kanssa kasvisriisiä, esimerkiksi purjoriisiä.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 27.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.