Maidottomat ja munattomat mustikkapullat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Maidottomat ja munattomat mustikkapullat

Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta
Herkuttele mustikkatäytteisillä pullilla. Pullat sopivat maidotonta ja kananmunatonta ruokavaliota noudattavalle.

Ainekset

5 dl
Vettä
50 g
Hiivaa
1 tl
Suolaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 tl
Jauhettua kardemummaa
150 g
Maidotonta margariinia
16 dl
Vehnäjauhoja

pinnalle:

200 g
Jäisiä pakastemustikoita
1 dl
Hillosokeria
3 rkl
Perunajauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liuota hiiva haaleaan veteen. Lisää mausteet. Vatkaa joukkoon 4 dl vehnäjauhoista. Lisää paloiteltu margariini ja loput jauhoista. Alusta taikinaksi.

Anna taikinan kohota peitettynä lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi. Vaivaa taikina jauhotetulla pöydällä kiinteäksi ja leivo siitä 24 pullaa. Nosta pullat pellille ja anna kohota peitettynä 15 minuuttia.

Sekoita täytteen ainekset keskenään. Paina kohonneisiin pulliin lasin pohjalla syvennys. Paina lasi välillä jauhoihin, niin se ei tartu pulliin. Jaa jäinen mustikkaseos syvennyksiin. Paista pullia 225-asteisen uunin keskitasossa noin 12 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.