Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
150 gmaitosuklaata
3 kplkeltuaista
1/2 dlsokeria
2 dlkuohukermaa

Valmistus

  1. 1

    Rouhi suklaa pieniksi paloiksi. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa varoen. Lisää huoneenlämpöiset keltuaiset suklaaseokseen yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon sokeri. Anna hetken jäähtyä. Vaahdota kerma ja sekoita hyvin lusikallinen vaahtoa suklaaseokseen. Sekoita loput vaahdosta pienissä erissä varovaisesti nostellen. Jaa seos annosmaljoihin. Anna niiden vetäytyä viileässä muutama tunti ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä