Makkara-kasvisvartaat | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makkara-kasvisvartaat

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

400 g
Grillibalkania
450 g
Grillilenkkiä
300 g
Braatvurstia
1 kpl
Tuore ananas tai 2 tlk ananasta
2 kpl
Paprikaa
5 kpl
Tomaattia
1 kpl
Kesäkurpitsa
400 g
Maissia

lisäksi:

20 kpl
Puisia varrastikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liota puisia varrastikkuja vedessä vähintään puoli tuntia ennen grillaamista, etteivät ne syty palamaan. Paloittele makkarat. Jos käytät tuoretta ananasta, kuori ja paloittele se. Jätä puumainen keskiosa käyttämättä. Pese ja paloittele kasvikset. Työnnä makkara- ja kasvispalat varrastikkuihin. Grillaa, kunnes makkarat saavat väriä. Käännä vartaita grillaamisen aikana.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.