Makkaravokki

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gruokamakkaraa
500 gkasviksia, kuten parsakaalia, kukkakaalia, paprikaa, sipulia, sieniä, kiinankaalia tai pakastettuja vokkivihanneksia
2 rklöljyä
3 rklmakeaa chilikastiketta
1 rklsoijakastiketta

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi makkara. Puhdista kasvikset ja paloittele parsakaalit tai kukkakaalit pieniksi kukinnoksi ja muut ohuiksi suikaleiksi. Ruskista makkaraviipaleet vokkipannussa tai paistokasarissa ja siirrä ne sitten sivuun. Paista kasviksia öljyssä muutama minuutti eli kunnes ne hiukan kypsyvät mutta ovat vielä napakoita. Lisää chilikastike ja soija sekä makkarat ja kuumenna ruoka.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025