Makkaravokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makkaravokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Ruokamakkaraa
500 g
Kasviksia, kuten parsakaalia, kukkakaalia, paprikaa, sipulia, sieniä, kiinankaalia tai pakastettuja vokkivihanneksia
2 rkl
Öljyä
3 rkl
Makeaa chilikastiketta
1 rkl
Soijakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja viipaloi makkara. Puhdista kasvikset ja paloittele parsakaalit tai kukkakaalit pieniksi kukinnoksi ja muut ohuiksi suikaleiksi. Ruskista makkaraviipaleet vokkipannussa tai paistokasarissa ja siirrä ne sitten sivuun. Paista kasviksia öljyssä muutama minuutti eli kunnes ne hiukan kypsyvät mutta ovat vielä napakoita. Lisää chilikastike ja soija sekä makkarat ja kuumenna ruoka.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.