Makkaravokki - Yhteishyvä

Makkaravokki

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Ruokamakkaraa
500 g
Kasviksia, kuten parsakaalia, kukkakaalia, paprikaa, sipulia, sieniä, kiinankaalia tai pakastettuja vokkivihanneksia
2 rkl
Öljyä
3 rkl
Makeaa chilikastiketta
1 rkl
Soijakastiketta

Näin teet

1

Kuori ja viipaloi makkara. Puhdista kasvikset ja paloittele parsakaalit tai kukkakaalit pieniksi kukinnoksi ja muut ohuiksi suikaleiksi. Ruskista makkaraviipaleet vokkipannussa tai paistokasarissa ja siirrä ne sitten sivuun. Paista kasviksia öljyssä muutama minuutti eli kunnes ne hiukan kypsyvät mutta ovat vielä napakoita. Lisää chilikastike ja soija sekä makkarat ja kuumenna ruoka.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa