Maksalaatikkoa ja pikaporkkanachutneyta
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 - 2 kpl | maksalaatikkoa |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 2 kpl | omenaa |
| 1 rkl | valkoviinietikkaa |
| 1/2 dl | vettä |
| suolaa | |
| 1/2 dl | sokeria |
- 1.
Kuori ja raasta porkkanat ja omenat hienoksi raasteeksi. Pane kattilaan raasteet ja loput aineista ja anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen. Tarjoile chutney lämpimänä maksalaatikon ja sokeroitujen puolukoiden kanssa.
Maksalaatikkoa ja pikaporkkanachutneyta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 - 2 kpl | maksalaatikkoa |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 2 kpl | omenaa |
| 1 rkl | valkoviinietikkaa |
| 1/2 dl | vettä |
| suolaa | |
| 1/2 dl | sokeria |
Valmistus
- 1
Kuori ja raasta porkkanat ja omenat hienoksi raasteeksi. Pane kattilaan raasteet ja loput aineista ja anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen. Tarjoile chutney lämpimänä maksalaatikon ja sokeroitujen puolukoiden kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












