Maksalaatikkoa ja pikaporkkanachutneyta
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 - 2 kpl | maksalaatikkoa |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 2 kpl | omenaa |
| 1 rkl | valkoviinietikkaa |
| 1/2 dl | vettä |
| suolaa | |
| 1/2 dl | sokeria |
- 1.
Kuori ja raasta porkkanat ja omenat hienoksi raasteeksi. Pane kattilaan raasteet ja loput aineista ja anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen. Tarjoile chutney lämpimänä maksalaatikon ja sokeroitujen puolukoiden kanssa.
Maksalaatikkoa ja pikaporkkanachutneyta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 - 2 kpl | maksalaatikkoa |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 2 kpl | omenaa |
| 1 rkl | valkoviinietikkaa |
| 1/2 dl | vettä |
| suolaa | |
| 1/2 dl | sokeria |
Valmistus
- 1
Kuori ja raasta porkkanat ja omenat hienoksi raasteeksi. Pane kattilaan raasteet ja loput aineista ja anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen. Tarjoile chutney lämpimänä maksalaatikon ja sokeroitujen puolukoiden kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























