Maksalaatikkoa ja pikaporkkanachutneyta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 - 2 kplmaksalaatikkoa
2 kplporkkanaa
2 kplomenaa
1 rklvalkoviinietikkaa
1/2 dlvettä
suolaa
1/2 dlsokeria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja raasta porkkanat ja omenat hienoksi raasteeksi. Pane kattilaan raasteet ja loput aineista ja anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen. Tarjoile chutney lämpimänä maksalaatikon ja sokeroitujen puolukoiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä