Maksalaatikkoa ja pikaporkkanachutneyta | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Maksalaatikkoa ja pikaporkkanachutneyta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 - 2 kpl
Maksalaatikkoa
2 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Omenaa
1 rkl
Valkoviinietikkaa
1/2 dl
Vettä
Suolaa
1/2 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta porkkanat ja omenat hienoksi raasteeksi. Pane kattilaan raasteet ja loput aineista ja anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen. Tarjoile chutney lämpimänä maksalaatikon ja sokeroitujen puolukoiden kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 30.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.