Maksamakkaracrostinit | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Maksamakkaracrostinit

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Patonki
150 g
Maksamakkaraa

lisäksi:

1 dl
Mustaherukkahyytelöä
Muutama varsi ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa patonki viipaleiksi ja paahda viipaleet 250-asteisessa uunissa kevyesti. Viipaloi maksamakkara. Nosta leiville maksamakkaraviipale ja nokare mustaherukkahyytelöä. Koristele ruohosipulilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.