Mango-kermaviilikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mango-kermaviilikastike

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Tuoreella mangolla ja curryllä maustettu raikas kermaviili sopii kylmäksi kastikkeeksi tai dippailuun lähes kaikelle. Kokeile peruna-, broileri- ja kalaruuille tai dippinä maissilastuille tai lohkoperunoille.

Ainekset

1 kpl
Kypsä mango
1/2 kpl
Ruukku ruohosipulia
1/2 kpl
Limeä
2 dl
Kermaviiliä
1 tl
Currya
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa mango puolen sentin kuutioksi. Silppua ruohosipuli. Purista limestä mehu. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

Tarjoa kastiketta esimerkiksi kalapuikkojen, uunilohen tai broilerin kera.

Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 27.2.2017
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

333

79

5,0 g

3,4 g

6,4 g

6,4 g

1,0 g

1,6 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Ruukku ruohosipulia,

Limeä,

1 tl Currya,

0,5 tl Suolaa,

0,5 tl Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli