Mango-valkosuklaarahka - Yhteishyvä

Mango-valkosuklaarahka

???
Annokset
6
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Maitorahkaa (250 g)
1 kpl
Säilykemangoa (425 / 225 g)
100 g
Valkosuklaata
2 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Sokeria
2 rkl
Hasselpähkinärouhetta

Näin teet

1

Valuta mangot, säästä muutama pala koristeluun ja soseuta loput. Sulata paloiteltu valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Notkista rahka kulhossa ja valuta joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Nostele joukkoon mangosose, hasselpähkinärouhe ja kermavaahto. Jaa rahka annoskulhoihin ja koristele mangolla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.2.2013
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g146 g
Proteiinia6 g36 g
Rasvaa23 g136 g
Kuituja2 g10 g
Energiaa kj1366 8196
Energiaa kcal326 1958

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g146 g
Proteiinia6 g36 g
Rasvaa23 g136 g
Kuituja2 g10 g
Energiaa kj1366 8196
Energiaa kcal326 1958
Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.