Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mango-valkosuklaarahka

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
Maitorahkaa (250 g)
1 kpl
Säilykemangoa (425 / 225 g)
100 g
Valkosuklaata
2 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Sokeria
2 rkl
Hasselpähkinärouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta mangot, säästä muutama pala koristeluun ja soseuta loput. Sulata paloiteltu valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Notkista rahka kulhossa ja valuta joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Nostele joukkoon mangosose, hasselpähkinärouhe ja kermavaahto. Jaa rahka annoskulhoihin ja koristele mangolla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.2.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

326

1366

22,7 g

13,5 g

24,3 g

23,3 g

1,7 g

6,0 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli