Mango-valkosuklaarahka

Nappaa talteen!
| 1 kpl | maitorahkaa (250 g) |
| 1 kpl | säilykemangoa (425 / 225 g) |
| 100 g | valkosuklaata |
| 2 dl | kuohukermaa |
| 2 rkl | sokeria |
| 2 rkl | hasselpähkinärouhetta |
- 1.
Valuta mangot, säästä muutama pala koristeluun ja soseuta loput. Sulata paloiteltu valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Notkista rahka kulhossa ja valuta joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Nostele joukkoon mangosose, hasselpähkinärouhe ja kermavaahto. Jaa rahka annoskulhoihin ja koristele mangolla.
Mango-valkosuklaarahka
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | maitorahkaa (250 g) |
| 1 kpl | säilykemangoa (425 / 225 g) |
| 100 g | valkosuklaata |
| 2 dl | kuohukermaa |
| 2 rkl | sokeria |
| 2 rkl | hasselpähkinärouhetta |
Valmistus
- 1
Valuta mangot, säästä muutama pala koristeluun ja soseuta loput. Sulata paloiteltu valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Notkista rahka kulhossa ja valuta joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Nostele joukkoon mangosose, hasselpähkinärouhe ja kermavaahto. Jaa rahka annoskulhoihin ja koristele mangolla.
Ravintosisältö
326
Energiaa kcal
1366
Energiaa kj
22,7 g
Rasvaa
13,5 g
Tyydyttynyttä rasvaa
24,3 g
Hiilihydraatteja
23,3 g
Sokereita
1,7 g
Kuituja
6,0 g
Proteiinia
0,1 g
Suolaa
326
Energiaa kcal
1366
Energiaa kj
22,7 g
Rasvaa
13,5 g
Tyydyttynyttä rasvaa
24,3 g
Hiilihydraatteja
23,3 g
Sokereita
1,7 g
Kuituja
6,0 g
Proteiinia
0,1 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























