Mango-valkosuklaarahka | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mango-valkosuklaarahka

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
Maitorahkaa (250 g)
1 kpl
Säilykemangoa (425 / 225 g)
100 g
Valkosuklaata
2 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Sokeria
2 rkl
Hasselpähkinärouhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta mangot, säästä muutama pala koristeluun ja soseuta loput. Sulata paloiteltu valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Notkista rahka kulhossa ja valuta joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Nostele joukkoon mangosose, hasselpähkinärouhe ja kermavaahto. Jaa rahka annoskulhoihin ja koristele mangolla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.2.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1366

326

22,7 g

13,5 g

24,3 g

23,3 g

1,7 g

6,0 g

0,1 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli