Valuta mangot, säästä muutama pala koristeluun ja soseuta loput. Sulata paloiteltu valkosuklaa varoen mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Notkista rahka kulhossa ja valuta joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Nostele joukkoon mangosose, hasselpähkinärouhe ja kermavaahto. Jaa rahka annoskulhoihin ja koristele mangolla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
326
1366
22,7 g
13,5 g
24,3 g
23,3 g
1,7 g
6,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli