Mangomisu
Ainekset
Valmistus
Leikkaa mangot litteän kiven vierestä puolikkaiksi. Kuori palat. Leikkaa puolet mangoista noin 1 cm:n kuutioiksi. Soseuta loput sauvasekoittimella.
Mittaa kerman joukkoon ½ dl sokeria ja vaniljasokeri. Vatkaa vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto vaahtoon.
Purista appelsiinista mehu ja mausta se 1 ruokalusikalla sokeria. Kostuta keksit mehussa ja laita vuoan (15 cm x 20 cm) pohjalle.
Levitä mangosose ja -palat keksien päälle. Lisää sitten 1/3 tuorejuustoseoksesta. Lusikoi loppu seos pursotin- tai muovipussiin ja leikkaa pussin kulma auki. Pursota palleroiksi mangomisun pinnalle.
Peitä vuoka kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia tai seuraavaan päivään. Siivilöi kaakaojauhe pinnalle juuri ennen tarjoamista.
VINKKI: Voit koota mangomisun myös annosmaljoihin.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
461
1930
38,3 g
24,9 g
23,1 g
16,4 g
1,6 g
4,5 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(900 g) mangoa,
appelsiini.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli