Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mansikka-marenkimaljat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 l
Mansikoita
2 kpl
Vaniljalla maustettua rahkavalmistetta
2 dl
Kuohukermaa tai kevytvispikermaa
1 kpl
(60 g) marenkeja
Karamelli- tai suklaarouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa mansikat viipaleiksi ja sekoita viipaleiden joukkoon hiukan sokeria. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon rahkavalmiste. Valmista annokset juuri ennen tarjoamista. Pane jälkiruokamaljoihin kerroksittain pieniä marenkeja, mansikkaviipaleita ja rahkavaahtoa. Sirottele pinnalle karamellirouhetta. Tarjoa heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.