Mansikka-marenkimaljat

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/2 lmansikoita
2 kplvaniljalla maustettua rahkavalmistetta
2 dlkuohukermaa tai kevytvispikermaa
1 kpl(60 g) marenkeja
karamelli- tai suklaarouhetta

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa mansikat viipaleiksi ja sekoita viipaleiden joukkoon hiukan sokeria. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon rahkavalmiste. Valmista annokset juuri ennen tarjoamista. Pane jälkiruokamaljoihin kerroksittain pieniä marenkeja, mansikkaviipaleita ja rahkavaahtoa. Sirottele pinnalle karamellirouhetta. Tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä