Mansikka-marenkimaljat | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mansikka-marenkimaljat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1/2 l
Mansikoita
2 kpl
Vaniljalla maustettua rahkavalmistetta
2 dl
Kuohukermaa tai kevytvispikermaa
1 kpl
(60 g) marenkeja
Karamelli- tai suklaarouhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa mansikat viipaleiksi ja sekoita viipaleiden joukkoon hiukan sokeria. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon rahkavalmiste. Valmista annokset juuri ennen tarjoamista. Pane jälkiruokamaljoihin kerroksittain pieniä marenkeja, mansikkaviipaleita ja rahkavaahtoa. Sirottele pinnalle karamellirouhetta. Tarjoa heti.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.