Mansikka-marenkimaljat
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1/2 l | mansikoita |
| 2 kpl | vaniljalla maustettua rahkavalmistetta |
| 2 dl | kuohukermaa tai kevytvispikermaa |
| 1 kpl | (60 g) marenkeja |
| karamelli- tai suklaarouhetta |
- 1.
Leikkaa mansikat viipaleiksi ja sekoita viipaleiden joukkoon hiukan sokeria. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon rahkavalmiste. Valmista annokset juuri ennen tarjoamista. Pane jälkiruokamaljoihin kerroksittain pieniä marenkeja, mansikkaviipaleita ja rahkavaahtoa. Sirottele pinnalle karamellirouhetta. Tarjoa heti.
Mansikka-marenkimaljat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 l | mansikoita |
| 2 kpl | vaniljalla maustettua rahkavalmistetta |
| 2 dl | kuohukermaa tai kevytvispikermaa |
| 1 kpl | (60 g) marenkeja |
| karamelli- tai suklaarouhetta |
Valmistus
- 1
Leikkaa mansikat viipaleiksi ja sekoita viipaleiden joukkoon hiukan sokeria. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon rahkavalmiste. Valmista annokset juuri ennen tarjoamista. Pane jälkiruokamaljoihin kerroksittain pieniä marenkeja, mansikkaviipaleita ja rahkavaahtoa. Sirottele pinnalle karamellirouhetta. Tarjoa heti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























