Mansikka-valkosuklaakeksit - Yhteishyvä

Mansikka-valkosuklaakeksit

???
Kappaleita
35
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

150 g
Margariinia tai voita
1 dl
Sokeria
1 dl
Fariinisokeria
1 tl
Vaniljasokeria
1 kpl
Kananmuna
3 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Soodaa
1/2 tl
Suolaa
100 g
Valkosuklaata
2 dl
Pakastekuivattuja mansikkalastuja

Näin teet

1

Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit. Vatkaa joukkoon kananmuna. Rouhi valkosuklaa paloiksi ja murusta mansikat pienemmiksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää pienissä erissä jauhoseosta rasvaseokseen ja sekoita tasaiseksi. Nostele taikinasta kahden lusikan avulla reilun ruokalusikallisen kokoisia nokareita leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä hieman leviämisvaraa. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10–12 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 19.7.2018
Jaa Somessa