Mansikka-valkosuklaakeksit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mansikka-valkosuklaakeksit

timer-icon15 min
Fork and knife
35 Kappaletta
Fork and knife
35 Kappaletta

Ainekset

150 g
Margariinia tai voita
1 dl
Sokeria
1 dl
Fariinisokeria
1 tl
Vaniljasokeria
1 kpl
Kananmuna
3 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Soodaa
1/2 tl
Suolaa
100 g
Valkosuklaata
2 dl
Pakastekuivattuja mansikkalastuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit. Vatkaa joukkoon kananmuna. Rouhi valkosuklaa paloiksi ja murusta mansikat pienemmiksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää pienissä erissä jauhoseosta rasvaseokseen ja sekoita tasaiseksi. Nostele taikinasta kahden lusikan avulla reilun ruokalusikallisen kokoisia nokareita leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä hieman leviämisvaraa. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10–12 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 19.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.