Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Murea sisäpaisti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Maustettua naudan sisäpaistia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuivaa paistin pinta talouspaperilla. Kuumenna uuni 125-asteiseksi. Nosta paisti uunivuokaan ja kaada vuoan pohjalle noin sentti vettä. Työnnä paistolämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan. Kypsennä paistia, kunnes sisälämpötila on 60–62 °C ja paisti on mehukkaan kypsä. Kääri paisti folioon vetäytymään noin 20 minuutiksi. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

1 kg
Maustettua naudan sisäpaistia
Miltä maistui?
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 29.10.2012
|
Muokattu: 16.9.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.