Mansikka-valkosuklaamuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mansikka-valkosuklaamuffinit

Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta

Ainekset

50 g
Margariinia
2 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Maitoa
1 tl
Vaniljasokeria
4 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Sokeria
1 rkl
Leivinjauhetta
200 g
Pakastemansikoita
150 g
Valkosuklaata

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata rasva kulhossa. Vatkaa joukkoon kananmunat, maito ja vaniljasokeri. Sekoita vehnäjauhot, sokeri ja leivinjauhe keskenään ja lisää kananmunaseokseen. Sulata pakastemansikat puolikohmeiksi ja leikkaa reiluhkoiksi paloiksi. Hienonna valkosuklaa karkeaksi rouheeksi. Sekoita mansikat ja valkosuklaarouhe varovasti taikinaan. Taikina saa jäädä hieman kokkareiseksi. Voitele ja täytä muffinivuoat 3/4 asti. Voit halutessasi vielä ripotella muffinien pintaan valkosuklaamuruja. Paista muffineja noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna leivonnaisten jäähtyä pellillä 1-2 minuuttia ja siirrä ne sitten teräsritilälle. Tarjoa lämpiminä tai huoneenlämpöisinä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.