Mansikka-valkosuklaamuffinit

Arvostele resepti
24 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
50 gmargariinia
2 kplkananmunaa
2 1/2 dlmaitoa
1 tlvaniljasokeria
4 1/2 dlvehnäjauhoja
2 dlsokeria
1 rklleivinjauhetta
200 gpakastemansikoita
150 gvalkosuklaata

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata rasva kulhossa. Vatkaa joukkoon kananmunat, maito ja vaniljasokeri. Sekoita vehnäjauhot, sokeri ja leivinjauhe keskenään ja lisää kananmunaseokseen. Sulata pakastemansikat puolikohmeiksi ja leikkaa reiluhkoiksi paloiksi. Hienonna valkosuklaa karkeaksi rouheeksi. Sekoita mansikat ja valkosuklaarouhe varovasti taikinaan. Taikina saa jäädä hieman kokkareiseksi. Voitele ja täytä muffinivuoat 3/4 asti. Voit halutessasi vielä ripotella muffinien pintaan valkosuklaamuruja. Paista muffineja noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna leivonnaisten jäähtyä pellillä 1-2 minuuttia ja siirrä ne sitten teräsritilälle. Tarjoa lämpiminä tai huoneenlämpöisinä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 20.11.2025

Samankaltaisia reseptejä