Mansikkainen katkarapusalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mansikkainen katkarapusalaatti

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

200 g
Salaattisekoitusta
1 kpl
Avokado
300 - 400 g
Pakastekatkarapuja
1 kpl
Pallo mozzarellaa
6 - 12 kpl
Mansikkaa

kastike

3 kpl
Mansikkaa
2 rkl
Valkoviinietikkaa
4 rkl
Öljyä
Suolaa
Mustapippuria
1 rkl
Hunajaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä lautasten pohjalle salaattisuikaleita. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori puolikkaat sekä leikkaa viipaleiksi.

Valuta sulaneista katkaravuista neste pois. Valuta mozzarellasta liemi ja viipaloi juusto. Viipaloi tai halkaise mansikat.

Jaa ainekset salaattisuikaleiden päälle. Murskaa kastikkeeseen tulevat mansikat haarukalla ja sekoita joukkoon muut kastikkeen ainekset. Valuta kastike salaattiannoksille ja tarjoa heti.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.