Mansikkalettukakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mansikkalettukakku

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Munaa
1 l
Maitoa
5 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
3/4 dl
Öljyä

väliin:

400 g
Mansikkahilloa
1/2 l
Mansikoita

pinnalle:

Mansikoita
2 dl
Kermaa tai vaahdotettua vanilliinikastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito ja vehnäjauhot hyvin sekoittaen. Lisää suola ja öljy. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Nosta viileään turpoamaan tunnin ajaksi.Paista taikinasta pannulla lettuja molemmin puolin. Anna jäähtyä. Leikkaa mansikat viipaleiksi. Kokoa kakku levittämällä väliin ohuesti mansikkahilloa sekä mansikkaviipaleita.Koristele pinta mansikkaviipaleilla sekä kerma- tai vanilliinivaahdolla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.