Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mansikkamargarita

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jääkylmä mansikkamargarita on juhlava janonsammuttaja kesähelteellä. Sitä voi valmistaa helposti kannullisen joko kivennäisveteen tai sitruunalimonadiin, alkoholittomana tai alkoholillisena.

Ainekset

1/2 l
Mansikoita
1 - 2 rkl
Vaaleaa siirappia tai vaahterasiirappia
1 dl
Sitruunamehua
2 - 3 dl
kivennäisvettä tai sitruunalimonadia
Tuoretta minttua
Jäitä
sitruunaviipaleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Puhdista mansikat ja pane ne tehosekoittimeen siirapin ja sitruunamehun kanssa. Soseuta jääpalojen kanssa.

1/2 l
Mansikoita
1 - 2 rkl
Vaaleaa siirappia tai vaahterasiirappia
1 dl
Sitruunamehua
Jäitä
2

Lisää kivennäisvesi tai limonadi. Sekoita lusikalla ja kaada laseihin. Koristele mintun lehdillä ja sitruunaviipaleilla.

2 - 3 dl
kivennäisvettä tai sitruunalimonadia
Tuoretta minttua

Vinkki: Jos käytät juomaan sitruunalimonadia, siirappia riittää 1 rkl. Kivennäisveden kanssa sitä voi käyttää 2 rkl.

Vinkki: Halutessasi voit terästää juoman alkoholilla, esimerkiksi tequilalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.6.2016
|
Muokattu: 26.6.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

72

301

0,3 g

14,8 g

14,5 g

1,3 g

0,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Tuoretta minttua,

Jäitä,

sitruunaviipaleita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli