Manteli-raakasuklaataatelit

Arvostele resepti
20 Kappaletta

Piilota taatelin keskelle manteli, dippaa sulaan raakasuklaaseen ja nauti sallitut herkut glögin tai kahvin kanssa.

Ainekset

MääräAinesosa
20 kpltaatelia
20 kplkuorittua mantelia
100 graakasuklaata

Valmistus

  1. 1

    Poista taateleista kivet ja laita mantelit tilalle. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa.

    Pyörittele taatelit yksi kerrallaan suklaassa. Nosta suklaasta haarukalla ja valuta ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Aseta taateli leivinpaperille.

    Laita taatelit hetkeksi jääkaappiin, jotta kuorrutus kovettuu

  2. 2

    Pyörittele taatelit yksi kerrallaan suklaassa. Nosta suklaasta haarukalla ja valuta ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Aseta taateli leivinpaperille.

  3. 3

    Laita taatelit hetkeksi jääkaappiin, jotta kuorrutus kovettuu.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Laura Kaapro
Kuvat:
Panu Pälviä
24.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä