Poista taateleista kivet ja laita mantelit tilalle. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa.
Pyörittele taatelit yksi kerrallaan suklaassa. Nosta suklaasta haarukalla ja valuta ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Aseta taateli leivinpaperille.
Laita taatelit hetkeksi jääkaappiin, jotta kuorrutus kovettuu
Pyörittele taatelit yksi kerrallaan suklaassa. Nosta suklaasta haarukalla ja valuta ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Aseta taateli leivinpaperille.
Laita taatelit hetkeksi jääkaappiin, jotta kuorrutus kovettuu.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
162
677
11,8 g
1,6 g
7,0 g
6,8 g
3,3 g
5,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli