Poista taateleista kivet ja laita mantelit tilalle. Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa.
Pyörittele taatelit yksi kerrallaan suklaassa. Nosta suklaasta haarukalla ja valuta ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Aseta taateli leivinpaperille.
Laita taatelit hetkeksi jääkaappiin, jotta kuorrutus kovettuu
Pyörittele taatelit yksi kerrallaan suklaassa. Nosta suklaasta haarukalla ja valuta ylimääräinen suklaa takaisin kulhoon. Aseta taateli leivinpaperille.
Laita taatelit hetkeksi jääkaappiin, jotta kuorrutus kovettuu.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
677
162
11,8 g
1,6 g
7,0 g
6,8 g
3,3 g
5,3 g
0,0 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli