Manteli-suklaatorttu | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Manteli-suklaatorttu

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Tummaa suklaata sisältävä manteli-suklaatorttu on tyylikäs jälkiruoka vaikkapa joulun ajan juhlapöytään. Tarjoa suklaatorttu jäätelön tai kermavaahdon sekä kahvin tai teen kera.

Ainekset

100 g
Tummaa suklaata
150 g
Margariinia
2 1/2 dl
Sokeria
3 kpl
Kananmunaa
2 dl
Vehnäjauhoja
3/4 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Kuorittuja manteleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata suklaa. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja rouhi mantelit. Siivilöi jauhoseos rasvaseokseen. Lisää suklaa ja mantelirouhe. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halk. 24 cm) ja valuta taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa jäätelön tai kermavaahdon kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.