Manteli-suklaatorttu - Yhteishyvä

Manteli-suklaatorttu

???
Annokset
10
Tummaa suklaata sisältävä manteli-suklaatorttu on tyylikäs jälkiruoka vaikkapa joulun ajan juhlapöytään. Tarjoa suklaatorttu jäätelön tai kermavaahdon sekä kahvin tai teen kera.
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
Tummaa suklaata
150 g
Margariinia
2 1/2 dl
Sokeria
3 kpl
Kananmunaa
2 dl
Vehnäjauhoja
3/4 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Kuorittuja manteleita

Näin teet

1

Sulata suklaa. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja rouhi mantelit. Siivilöi jauhoseos rasvaseokseen. Lisää suklaa ja mantelirouhe. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halk. 24 cm) ja valuta taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa jäätelön tai kermavaahdon kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa