Mantelikiisseli ja hedelmäsalsa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mantelikiisseli ja hedelmäsalsa

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Keitä herkullinen mantelikiisseli! Kiisselin kanssa maistuvassa hedelmäsalsassa on kiiviä, ananaskirsikoita ja tummia viinirypäleitä.
Jaa Somessa

Ainekset

3 dl
Maitoa
2 dl
Kermaa
1 dl
Sokeria
2 1/2 rkl
Maissitärkkelystä
1 kpl
(80 g) mantelijauhetta

HEDELMÄSALSA

1 kpl
Kiivi
100 g
Ananaskirsikoita
100 g
Tummia viinirypäleitä

Näin teet

1

Mittaa pinnoitettuun kattilaan maito, kerma, sokeri, maissitärkkelys ja mantelijauhe. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti välillä sekoittaen. Siirrä kiisseli jäähtymään. Kuori ja pilko kiivi. Pese ananaskirsikat ja viinirypäleet ja puolita ne. Sekoita hedelmät. Jaa jäähtynyt kiisseli annosmaljoihin ja nosta päälle hedelmäsalsaa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja40 g161 g
Proteiinia5 g21 g
Rasvaa22 g87 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj1620 6479
Energiaa kcal387 1548

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja40 g161 g
Proteiinia5 g21 g
Rasvaa22 g87 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj1620 6479
Energiaa kcal387 1548
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.