Mantelilastut
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 80 g | mantilijauhetta |
| 1 dl | sokeria |
| 75 g | margariinia |
| 1 1/2 rkl | maitoa |
| 1 rkl | vehnäjauhoja |
- 1.
Mittaa aineet kattilaan ja kuumenna sekoittaen, kunnes rasva sulaa. Älä keitä. Nosta taikinasta pieniä nokareita leivinpaperoidulle pellille harvakseen. Paista 175 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes lastut ovat kauniin ruskeita. Anna jäähtyä hetken aikaa ennen irrottamista. Säilytä mantelilastut ilmavasti rasiassa.
Mantelilastut
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 80 g | mantilijauhetta |
| 1 dl | sokeria |
| 75 g | margariinia |
| 1 1/2 rkl | maitoa |
| 1 rkl | vehnäjauhoja |
Valmistus
- 1
Mittaa aineet kattilaan ja kuumenna sekoittaen, kunnes rasva sulaa. Älä keitä. Nosta taikinasta pieniä nokareita leivinpaperoidulle pellille harvakseen. Paista 175 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes lastut ovat kauniin ruskeita. Anna jäähtyä hetken aikaa ennen irrottamista. Säilytä mantelilastut ilmavasti rasiassa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























